Opdrachtgevers

  Vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.  Hoetmer Arbeidsadvies werkt o.a. voor:

  Condensed Arbo

  Consense Arbo

  Consense Arbo is er om werkgevers en werknemers te adviseren en ondersteunen op alle gebieden van arbodienstverlening. Zij bieden, als gecertificeerde arbodienst, diensten aan op het gebied van preventie, veiligheid, verzuim en re-integratie.

  Mensely

  Mensely begeleidt bedrijven naar eigen regie en pakt een initiërende en coachende rol om tot een integraal verzuim- en gezondheidsmanagement te komen. Sleutelwoorden die leiden tot succes daarbij zijn leiderschap en eigen verantwoordelijkheid.

  MNlogo

  MN

  MN werkt aan de financiële toekomstvoorziening van bijna 2 miljoen mensen. Dat doen ze door de uitvoering van pensioen- en sociale regelingen en verzekeringen voor hun opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van deze taken adviseren zij hun opdrachtgevers. Hierbij streven zij zowel naar financieel als maatschappelijk rendement en langetermijnwaardecreaties voor hun stakeholders. Efficiënt, met aandacht voor mens en omgeving, beheren zij ruim 114 miljard euro.

  logo duneal

  Dunea duin&water

  Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Zij ontvangen jaarlijks 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk. Ze beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen ze al 140 jaar.

  logo phov

  PHOV

  PHOV (Post Hoger Onderwijs Veiligheidskunde) is een stichting zonder winstoogmerk, met als doel het borgen van de kwaliteit van veiligheidskundig onderwijs in Nederland. Bundeling van kennis en kunde in een stichting is de beste garantie voor de kwaliteit van de opleidingen nu en in de toekomst.

  Building Human Talent

  Building Human Talent adviseert organisaties en medewerkers bij het resultaatgericht ontwikkelen en veranderen en biedt een breed scala van diensten aan gericht op de veranderende arbeidsmarkt. De coöperatievorm garandeert opdrachtgevers dat steeds de juiste specialist wordt ingezet.