Voorstellen

  Vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.  Ik stel me graag aan je voor

  Nadat ik als arbeidsdeskundige voor verschillende werkgevers heb gewerkt heb ik in 2006 Hoetmer Arbeidsadvies opgericht. Met Hoetmer Arbeidsadvies kan ik mijn kennis en kunde als arbeidsdeskundige en arbeids- en organisatiedeskundige optimaal inzetten. Ik werk zowel voor commerciële en technische bedrijven als overheidsinstanties en met regelmaat voor het MKB. Hierdoor heb ik een brede kennis en ervaring en kan ik advies op maat geven.
  Ik ben een probleemoplosser. Mijn aanpak is grondig, ik zoek net zo lang door totdat helder is waar het wringt. Wat is het knelpunt en hoe kan dit worden opgelost. Mijn advies is eerlijk, ik schroom niet om te zeggen waarop het staat omdat ik van mening ben dat je alleen met helderheid en eerlijkheid problemen kunt ontrafelen en oplossen.

  Ik vind het belangrijk dan mensen met plezier werken, hun talenten benutten, gezond kunnen werken en de balans tussen privé en werk (kunnen) behouden.

  Ik ben gecertificeerd arbeidsdeskundige volgens Hobeon SKO (25523), ingeschreven in het register van de SRA (Stichting Register Arbeidsdeskundigen) en Master in Arbeids- en Organisatiekunde (MAO). Daarnaast ben ik gecertificeerd om DISC Persoonlijkheidsanalyses in te zetten en met GRIP te werken.

  Als verwerkingsverantwoordelijke verwerk ik persoonsgegevens volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).